'Leuke stukkies'

Nu verkrijgbaar in de webshopBestel 'Leuke stukkies' hier

 

Idee nodig? Zoek niet verder.....

Walter bruist van de ideeën. Dit uit hij vooral in tekst, theater en beeld. Hij schreef al verschillende theaterkerkdiensten, verzorgt met regelmaat columns, indien gewenst op maat en maakt zo nu en dan kunst op maat. Afgelopen winter ging zijn eerste cabaretprogramma "Dikke Prima" in première.  Op deze site een verzameling van Walters' werk en mogelijkheden.

Walter is in het dagelijks leven docent beeldende vorming, CKV en theater op een middelbare school. Hij volgde de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd op het gebied van Art Based Learning, Artistiek & Creatief onderzoek, Regie en Theater. 

Walter is een goede sparringspartner voor het ontwikkelen van ideeën. Ook voor het bedrijfsleven kan hij een op-maat programma bedenken waarbij op een creatieve manier wordt nagedacht over bijvoorbeeld de missie en visie van het bedrijf. Denk hierbij aan een improvisatietheaterworkshop, een united-schildersessie, een brainstormworkshop of een ABL-sessie eventueel in een museum.