Walters workshops

Walter is gespecialiseerd in verschillende creatieve workshops. Neem hieronder een kijkje voor de verschillende mogelijkheden.
Walter is erg flexibel, wat betreft de wensen van de klant. Neem gerust contact op via het aanvraagformulier onder aan de pagina.

Art Based Learning (voor bedrijven)

Art Based Learning is een kunstkijktechniek waarbij er in eerste instantie niet wordt uitgegaan van historische of esthetische contexten, maar van een eigen essentiele of existentiële vraag. Dit kan ook een missie of visie van een bedrijf zijn. Door eerst die vraag te stellen en vervolgens vol aandacht en focus naar kunst te kijken ben je op een andere manier met je vragen bezig dan gebruikelijk. Wellicht levert het nog veel méér op. En zeg nu zelf: wie wil er nu niet eens vergaderen in een museale omgeving ip plaats van de geijkte vergadertafel?
duur: 2,5 uur - 2 dagen

HOW to brainstorm

Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk. We kijken eerst naar onze huidige definitie van brainstormen en gaan vervolgens aan de slag met 'Diverge vs Converge'. Daarnaast worden er ook een aantal spelvormen aangereikt om voortaan nóg betere brainstormresultaten te krijgen. Door Walters ervaring in het onderwijs, is deze workshop erg geschikt voor díe tak van sport.
duur: 1-2 uur

Impro-theater (voor groepen/bedrijven)

Tijdens deze workshop leer je vrienden en collega's écht kennen. Na wat opwarmertjes om het ijs te breken en de laatste gene weg te nemen spelen we verschillende improvisatiespellen. Is ook erg geschikt als  'break' tijdens een studiedag, vergadersessie of heidag. Zeker omdat zonder probleem er een thema aan deze workshop kan worden gehangen 
duur: 1-2 uur

Ritme en samenspel (in samenwerking met 'De Popschool') 

Niets is zo samenbindend dan met elkaar muziek maken. Of je nu gevorderd bent of nog nooit een instrument hebt aangeraakt, tijdens deze percussieworkshop spelen jullie als een echte band samen. 
duur: 1-2 uur

Samen aan de Ukelele (in samenwerking met De Popschool)

Tijdens deze vrolijke workshop gaan we aan de slag met een bestaande popsong, of eventueel een lied wat door jullie is aangedragen. Ook wanneer je nog nooit een instrument hebt aangeraakt kun je meedoen 
duur: 1-2 uur